Jáchym Jedlička – Mravenec (externí instruktor)


Ve skautu: Několik let jsem zastával rádcovskou funkci, kterou považuji za tu nejlepší, které se mi mohlo dostat. Dále jsem byl zástupcem vedoucího chlapeckého oddílu Nibowaka Boskovice. Teď se soustředím na předávání nabytých zkušeností a znalostí, aby mladí rádci a mladé rádkyně neopakovali moje chyby a členové družiny je mohli mít za vzor.
Skautské vzdělání: RK, ČK, ZZA, VLK Falconeri, LŠ Plšík


Mimo skaut: Studuji učitelství tělesné výchovy a společenských věd, dříve také vychovatelství. Baví mě práce s lidmi. Jako instruktor u společnosti Activities 4 You lyžuji s dětmi, jezdím na adaptační kurzy pro prváky středních škol nebo dělám jiné aktivity pro děti i dospělé. Mám rád sport, práci na sobě samém a dělání věcí, ve kterých vidím smysl.

Oni o mně: Mravenec? Je to člověk, který každému vždy rád pomůže, poradí nebo povzbudí. Má dobrý smysl pro humor, i když většinou je terčem a zápletkou celého fórku on, nikdy tu srandu nezkazí! Mimo jiné má obrovské zkušenosti se starousedlickým hospodářstvím. 😀 Je to prostě borec, který i se svým vzhledem 120 kilového kenického bejčka je velmi pozitivní a proto se na něj těšte v plné jeho kráse! Svého času vůdce kurzu.